Debtia logo
Log på

Debtia fortæller om vigtigheden af personalepleje på TV2

Debtia var at finde hos både TV2 News og i magasinprogrammet News & Co. tirsdag den 2. november 2021. Her fortalte direktør og ansatte om signalet i den gode julegave, og hvordan virksomheden holder på de gode medarbejdere ved bl.a. at huske personaleplejen.

God personalepleje i Debtia

Debtia er et inkassofirma, der gør meget ud af en inkassooplevelse, man kan være bekendt. Der bruges dataanalyse til at differentiere gældstyper og skyldnere, og medarbejderne skal besidde gode kommunikative evner, når dataene skal omsættes i individuel kunde- og debitorkontakt. Det er derfor en langt mere sofistikeret ydelse end traditionel inkasso. Og Debtia er derfor afhængig af at få fat i og fastholde dygtige medarbejdere.

TV2 på besøg hos Debtia

Også TV2’s magasinprogram, News & Co. satte fokus på Debtias måde at glæde medarbejderne i juletiden.

Direktør, Muspha Yassine, fortalte at han valgte julegaverne på grund af den gode stemning, der blev skabt på arbejdspladsen:

”Det var oplevelsen af at se, da medarbejderne fik deres gaver. Det var en hel uge eller to, hvor de talte sammen om, hvad de skulle vælge, og det gav en rigtig fed følelse, så det fortsætter vi med”.

En af Debtias betroede ansatte, jurist Hasse Koch, sagde i indslaget:

”Det betyder rigtigt meget. Det er en vigtig motivationsfaktor, at man ser ens leder sætte pris på en”.

Også panelet i News og Co. gik energisk ind i snakken om, hvad firmajulegaven betyder. Du kan se indslaget om gavernes betydning på News & Co her (Starter 20 min. og 20 sekunder inde i udsendelsen og kræver TV2 Play).