Debtia logo
Log på

Debtia BlogSådan vælger du det rigtige inkassobureau til din virksomhed

17. februar 2024
Før du lader et inkassobureau stå for inddrivelse af dine ubetalte kundefakturaer, er der et par ting, du bør overveje. Det rigtige inkassobureau kan gøre en stor forskel for din virksomhed, både hvad angår inddrivelsen og opretholdelsen af det gode kundeforhold.
Sådan vælger du det rigtige inkassobureau til din virksomhed

ECB’s formand Lagarde advarer mod forhastet rentenedsættelser

15. februar 2024
Formanden for Den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, advarer mod forhastet rentenedsættelser, da stigende lønninger samt geopolitiske spændinger er en stor drivkraft for inflationen.
ECB's Lagarde advarer mod forhastet beslutning om rentenedsættelser

Højere elpriser trækker dansk inflation op

14. februar 2024
Den årlige inflation i Danmark steg i januar til det højeste niveau i fem måneder og ligger nu på 1,2 procent på årsbasis. Dette skyldes særligt de højere elpriser.
Højere elpriser trækker dansk inflation op

Gode rutiner for inddrivelse af udestående

3. februar 2024
Det kan være ubehageligt at følge op på kunder, der ikke betaler deres faktura til tiden. Men udestående tilgodehavender kan hurtigt blive et stort problem - særligt for mindre virksomheder. Det er derfor vigtigt at etablere gode rutiner for inddrivelse, da du ellers selv kan ende i økonomiske vanskeligheder.
Gode rutiner for inddrivelse af udestående

Hvad sker der, når regningen går til inkasso?

29. januar 2024
Er regningen gået til inkasso? Den bedste idé er at få løst tingene så hurtigt som muligt. Regningen kan nemlig blive ekstra dyr, hvis du ikke betaler inden for betalingsfristen.
Hvad sker der, når regningen går til inkasso?

Lån uden sikkerhed

19. januar 2024
Har du brug for hurtig adgang til kontanter, kan et lån uden sikkerhed være løsningen. Fordelen ved lån uden sikkerhed er, at de udbetales relativt hurtigt, du behøver ikke stille nogen sikkerhed for dit lånebeløb, og du kan frit bruge pengene, som du ønsker. Nogle långivere giver dig også mulighed for at låne penge på trods af eksisterende gæld.
Lån uden sikkerhed

Økonomisk fejl du bør undgå i 2024

12. januar 2024
Privatøkonomi er en vigtig del af livet og det at blive voksen. Økonomiske fejl kan have stor indflydelse på ens fremtidig sikkerhed og succes. Undgå disse økonomiske fejl i 2024 og byg et stærkt fundament for din fremtid.
Økonomisk fejl du bør undgå i 2024

Højere inflation i euroområdet

7. januar 2024
Forbrugerpriserne i euroområdet steg i december efter syv måneder i træk med fald. Det er især udfasningen af den midlertidige støtte til gas og varme i Tyskland, der trækker tallet op.
Højere inflation i euroområdet

Rentestigning i Danmark

5. januar 2024
I 2023 har Danmark og resten af verden oplevet en gradvis stigning i renten. Denne renteforhøjelse har skabt bekymring og usikkerhed blandt enkeltpersoner, virksomheder og økonomiske eksperter.
Rentestigning i Danmark

Konsekvenserne ved at betale i rater eller betale senere

31. december 2023
Muligheden for at betale senere eller opdele en betaling gør shopping let og bekvemt. Samtidig gør det det nemmere for dig som forbruger at glemme at betale fakturaen og bruge penge, du ikke har. Et dyrt køb kan gennemføres med blot et enkelt klik, hvilket på sigt kan skabe svære økonomiske vanskeligheder.  
Konsekvenserne ved at betale i rater eller betale senere

4 alternative løsninger, hvis banken har sagt nej

17. december 2023
Lav indkomst, for store eksisterende lån eller betalingsanmærkninger – der er mange grunde til, at banken siger nej til at låne penge ud. I denne artikel ser vi nærmere på forskellige muligheder for dem, der har svært ved at få et lån.
4 alternative løsning, hvis banken har sagt nej

Sådan sikrer du bedre likviditet

13. december 2023
Likviditet beskriver en virksomheds evne til at opfylde sine egne betalingsforpligtelser og have tilstrækkelig købekraft til at drive en virksomhed. God likviditet kan være afgørende for, om din virksomhed lykkes eller ej. Her er vores råd til bedre likviditet. 
God likviditet kan være afgørende for, om din virksomhed lykkes eller ej. Her er vores råd til bedre likviditet.