Debtia logo
Log på

Sådan vælger du det rigtige inkassobureau til din virksomhed

Før du lader et inkassobureau stå for inddrivelse af dine ubetalte kundefakturaer, er der et par ting, du bør overveje. Det rigtige inkassobureau kan gøre en stor forskel for din virksomhed, både hvad angår inddrivelsen og opretholdelsen af det gode kundeforhold.

Sådan vælger du det rigtige inkassobureau til din virksomhed

Det er vigtigt at vælge det rigtige inkassobureau for at sikre, at dine ubetalte fakturaer håndteres effektivt og korrekt. Ved at overveje ting såsom erfaring, ekspertise, priser og krav kan du vælge et inkassobureau, der passer til dine specifikke behov.

Som et professionelt og erfarent inkassobureau kan Debtia hjælpe dig med at håndtere dine ubetalte fakturaer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Vores service er designet til at hjælpe dig med at opretholde et godt forhold til dine kunder.

I denne artikel gennemgår vi tre punkter, du bør overveje, når du vælger et inkassobureau.

God kommunikation  

Når du vælger et inkassobureau, er det vigtigt, at du vælger en virksomhed, der forstår vigtigheden af at opretholde et godt forhold til dine kunder. Kommunikationen mellem inkassobureauet og dine kunder kan gøre en stor forskel i, hvordan din virksomhed opfattes.

Hos Debtia tilbyder vi et højt serviceniveau. Vi bestræber os altid på at indgå i en god dialog med dine kunder. Vi forstår vigtigheden af dit kundeforhold og behandler derfor dit omdømme, som var det vores eget.

Erfaring og effektivitet

Et inkassobureau med erfaring og effektive inddrivelsesprocesser er afgørende for at sikre, at dine ubetalte fakturaer håndteres korrekt. Sælger din virksomhed ydelser eller produkter til privatpersoner eller virksomheder? Hvilket ERP-system bruger du til fakturering? Det er spørgsmål, der kan være vigtige at have på plads, når du skal vælge et inkassobureau.

Med Debtia på holdet får du dine inkassosager behandlet professionelt. Samtidig hjælper vi dig med at optimere faktura- og rykkerprocedurer, så du i højere grad undgår dårlige betalere fremover. Vi forstår vigtigheden af at håndtere ubetalte fakturaer korrekt, og vi anvender en stor mængde data til at kreditvurdere hver enkelt skyldner. Det betyder, at dit og din virksomheds omdømme er i gode hænder.

Priser og gebyrer

Det er vigtigt at undersøge inkassobureauets priser og gebyrer, før du lader dem overtage inddrivelsen. Inkassobureauer opkræver typisk et gebyr for deres service, som kan variere afhængigt af fakturabeløbet, hvor gammel fakturaen er og andre faktorer.

Debtia tilbyder abonnementsløsninger indenfor inkasso og giver mange fordele via vores samarbejdspartner. Du kan derfor være sikker på, at du ikke får uventede overraskelser. Vores månedlige abonnement giver dig friheden til at håndtere et ubegrænset antal sager uden langsigtede forpligtelser. Du kan også med vores årlige abonnement gøre Debtia til en integreret del af din forretningsstrategi.

Ønsker du hjælp til inddrivelse af en manglende betaling efter at have læst denne artikel? Kontakt Debtia telefonisk på 44 22 40 00  eller via mail på kundeservice@debtia.dk, og lad os stå for inddrivelsen af dit udestående.

Læs også om gode rutiner for inddrivelse af udestående.