Debtia logo
Log på

Privatlivspolitik Skabelon (gratis)

Alle websites skal have en politik for beskyttelse af personlige oplysninger, der angiver, hvilke oplysninger der indsamles fra brugerne, hvordan de anvendes, og om de deles med tredjeparter. Du kan bruges vores gratis skabelon til privatlivspolitik nedenfor, som et godt udgangspunkt.

Denne skabelon til privatlivspolitik er kun til orientering og er ikke ment som juridisk rådgivning. Du bør konsultere en advokat, hvis du har brug for hjælp til at udarbejde en politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der opfylder dine specifikke behov.

Dette skal bl.a. oplyses i din priviatlivspolitik

  1. Hvilke oplysninger indsamles fra brugerne?
  2. Hvordan bruges de oplysninger du indsamler?
  3. Deles de med tredjeparter?
  4. Hvordan kan brugerne fravælge at få deres oplysninger indsamlet?
  5. Hvordan vil ændringer i privatlivspolitikken blive meddelt brugerne?

1. Hvilke private oplysninger indsamles fra brugerne?

De typer oplysninger du indsamler fra brugere, vil som regel omfatte bl.a.: navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer, kreditkortoplysninger og andre personligt identificerbare oplysninger.

2. Hvordan bruges de oplysninger du indsamler?

Her skal deropyses hvordan de indsamlede oplysninger bruges. Det kan f.eks. være til at behandle ordrer, yde kundesupport og til andre forretningsformål.

3. Deles de med tredjeparter?

Du skal informaere om de oplysninger, der indsamles fra brugere, vil blive solgt, udlejet eller leaset til nogen tredjepart og om du videregiver personlige oplysninger til associerede selskaber eller andre virksomheder, der samarbejder med dig om at levere produkter og tjenester til dine kunder.

4. Hvordan kan brugerne fravælge at få deres oplysninger indsamlet?

Du skal inkludere en erklæring, der giver brugerne mulighed for at fravælge indsamling af deres personlige oplysninger. Du kan f.eks. give et link til en side til afmelding eller et telefonnummer, som brugerne kan ringe til for at afmelde sig.

5. Hvordan vil ændringer i privatlivspolitikken blive meddelt brugerne?

Hvis du foretager ændringer i din privatlivspolitik, skal du underrette brugerne om ændringerne. Den bedste måde at gøre dette på er at offentliggøre en meddelelse på dit websted eller sende en e-mail til alle registrerede brugere.