Debtia logo
Log på

Inkassofirma – Danmarks Billigste Inkasso (med garanti)

Debtia er et inkassofirma, der tilbyder tjenester til at inddrive gæld fra enkeltpersoner eller virksomheder for leverede tjenesteydelser, ubetalte lån og andre ubetalte gebyrer.

Hvad er et inkassofirma?

Et inkassofirma arbejder sammen med kreditorer for at inddrive gæld på deres vegne, men de arbejder også sammen med debitorer for at hjælpe dem med at betale deres gæld rettidigt.

Der findes mange forskellige typer af inkassobureauer, herunder store nationale kontorer, mindre lokale kontorer og virtuelle inkassobureauer, der opererer online. Uanset dine behov eller størrelsen af din gæld er der sandsynligvis et inkassobureau, der kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet med din økonomi.

Med Debtia som dit inkassofirma får du inkassosager behandlet professionelt. Du får også hjælp med at optimere faktura- og rykkerprocedurer, Så kan du undgår dårlige betalere fremover. Det sparer en masse bøvl, og sikrer at du kan fokusere på dit arbejde.

Det bedste inkassofirma er bygget på data

Debtia er førende på inkassomarkedet i anvendelse af data til at kreditvurdere. Vi vurderer hver enkelt af dine skyldnere, så vi kan sikre den mest effektive håndtering.

Som kunde hos Debtia har du mulighed for ikke blot at få dine inkassosager behandlet professionelt, men også at få optimeret dine fakturaer, din kreditvurdering og din rykkerprocedure, så du så vidt muligt undgår dårlige betalere i fremtiden.

Anstændig inkasso betaler sig

Debtias dialogmodel er ikke alene effektiv, men sikrer også en konstruktiv og løsningsorienteret kontakt. Det betyder, at dit og din virksomheds omdømme er i gode hænder.

For selv kunder der skylder dig penge kan jo godt være gode kunder. Og de snakker med andre. Behandles alle respektfuldt og anstændigt gaver det din virksomhed.

Personlig inkassoservice

Hos Debtia giver vi dig en personlig service for at hjælpe med at inddrive gæld så hurtigt og effektivt som muligt . Vi arbejder med både enkeltpersoner og virksomheder og hjælper dem med at vurdere deres økonomiske situation og udarbejde en skræddersyet plan for inddrivelse af gæld baseret på deres unikke behov.

Hvis du kæmper med gæld eller har brug for hjælp til at inddrive ubetalt gæld, så kontakt teamet hos Debtia i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet.

Billigst blandt alle inkassofirmaer i Danmark

Fra kun 209 kr. pr. måned, kan du sikre at dine regninger betales til tiden. Så kan du fokusere på det du er bedst til.