Debtia logo
Log på

Hvor kan jeg se min gæld til SKAT?

Er du i tvivl, om du har gæld til SKAT? Så kan du logge ind på SKAT.dk og se på din årsopgørelse, hvad du skal betale i restskat. Vægtafgifter, CO2-ejerafgifter mv. vil du typisk få besked om i din digitale postkasse. 

Hvordan betaler jeg min restskat til SKAT?

Hvordan, du skal betale din restskat til SKAT, kommer an på, om betalingsfristen er overskredet eller ej. Betalingsfristen bliver typisk overskrevet efter klokken 20:45 dagen før den oplyste frist.

Er betalingsfristen ikke overskredet, skal du betale din restskat til Skattestyrelsen. Måden, du gør det på, afhænger af flere faktorer. Du bør derfor altid logge ind på TastSelv på SKAT.dk for at se, hvad der står om betaling af restskatten på den aktuelle årsopgørelse.

Er betalingsfristen derimod overskredet, vil gælden til SKAT blive sendt videre til Gældsstyrelsen. I dette tilfælde er det Gældsstyrelsen, du skal kontakte ift. betaling.

Hvordan betaler jeg vægtafgift, grøn ejerafgift og CO2-ejerafgift til SKAT?

SKAT vil altid give dig besked i din digitale postkasse eller på brev, når afgifter fra motorkøretøjer skal opkræves. I brevet vil det altid fremgå for hvad, hvor meget og hvornår betalingen senest skal ske.

Betaler du ikke denne type af regninger til tiden, vil renter hver eneste dag blive lagt oveni opkrævningen. Og desuden sender SKAT en rykker med et gebyr på 65 kr.