Debtia logo
Log på
ordbog-banner

Hvem er Debtia?

Debtia er et  registreret inkassofirma. Vi tilbyder inkasso abonnementsløsninger indenfor inkasso med fokus på effektiv inddrivelse.

Debtia kan også hjælpe dig med at optimere faktura- og rykkerprocedurer, så du bedre kan undgå dårlige betalere. Så kan du fokusere på dit arbejde.

Debtia er godkendt og registreret til inkasso

Debtia er inkassopartner med RKI og Debitor Registret. Det gør, at vi kan registrere dårlige betalere i de mest benyttede skyldnerregistrer.
Dette er yderst effektivt i jagten på dine penge, da kravet kan forfølges hele vejen.

Hos Debtia anvender vi store mængder af data til kreditvurderingen af skyldnere. Det sikrer den mest effektive håndtering af dine sager. Det betyder også, at dit og din virksomheds omdømme er i gode hænder. Vi har altid fokus på en konstruktiv og løsningsorienteret kontakt.

Debtia er ikke bare inkasso

Som klient hos Debtia har du mulighed for ikke blot at få dine inkassosager behandlet professionelt, men også at få optimeret dine fakturaer, din kreditvurdering og din rykkerprocedure, så du så vidt muligt undgår dårlige betalere i fremtiden.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvad enten du har behov for inddrivelse af krav eller hjælp til at undgå dårlige betalere i fremtiden, står vi klar. Ring: 44 22 40 00 for en uforpligtende snak eller skriv på kundeservice@debtia.dk.

Debtia
BETAL ÅRLIGT
Prisen pr. måned ved årlig betaling
Total
209
DKK
BETAL MÅNEDLIGT
Prisen pr. måned ved månedlig betaling
Total
249
DKK
KOM IGANG

Bliv kunde

Debtia er skabt for at værne om tilliden til aftaler.

Inkasso Guide

Læs vores samlede Inkasso Guide her

Få alle fordelene i dag. Få Debtia på dit hold.